Internationale incasso

Waarom wij

Vriendelijk en constructief

Wij bieden een minnelijke maar constructieve incasso aan zowel zakelijke als particuliere debiteuren, waarbij het onderhouden van een goed klantcontact met uw debiteur voorop staat.

Graaf diep om verborgen activa te vinden

Ons uitgebreide vermogensonderzoek vergemakkelijkt de tenuitvoerlegging van vonnissen door onderzoek naar het vermogen van schuldenaars, waaronder personen en bedrijven.

Veertien dagen aanmaning

Ons officiële briefhoofd, verzonden per aangetekende post of bezorgd door een deurwaarder, eist betaling van uw debiteur zonder bijkomende incassokosten. Na ontvangst van de brief kan uw debiteur het verschuldigde bedrag binnen de komende 14 dagen direct overmaken op uw eigen rekening.

Herstel uw onbetaalde schuld

Heeft u moeite om een toegewezen vonnis te innen? Onze effectieve inzamelingsmethoden kunnen u helpen de resultaten te krijgen die u nodig hebt. Laat ons de last van uw schouders nemen en onvermoeibaar werken om uw geld terug te krijgen. Met onze ervaring en expertise kunnen wij uw zaak vooruit helpen en u de resultaten bezorgen die u verdient.

Volgens richtlijnen

Ons bedrijf houdt zich strikt aan de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij zorgen ervoor dat alle procedures en protocollen worden gevolgd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Rechtspraak, inclusief de structurering van onze kosten.

Concurrerende prijzen door automatisering

Onze incassodiensten zijn geautomatiseerd met geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, en bieden diensten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Dit onderscheidt ons van de traditionele incassobureaus.

Goed onderzoek

Via verschillende kanalen zoeken wij naar connecties met betrekking tot uw debiteur. Om dwarsverbanden te visualiseren en de juiste juridische verhaalbaarheid te bepalen en daadwerkelijk te verhalen op uw debiteur.

Dagvaarding

Wij handelen het hele juridische proces in eigen beheer af, van het voorbereiden van rechtszaken tot het laten betekenen ervan door onze professionele deurwaarders op locatie. Deze gestroomlijnde aanpak leidt tot snellere communicatie en kostenbesparingen voor u.

Laatste verzilveringsbrief

Laatste 14 dagen aanmaning, zonder incassokosten voor uw debiteur, op ons briefpapier. Uw debiteur maakt het geld direct over naar uw eigen rekening.

Bel en mail ons direct

Enkele van onze incassodiensten

Incasso

Wij zijn gespecialiseerd in het innen van verschillende soorten vorderingen, waaronder B2B- en B2C-facturen, lidmaatschapsgelden, contractbetalingen en sponsorgelden. Laat ons u helpen terug te krijgen wat u toekomt.

Incasso in Polen

Geef niet op, we kunnen je helpen! Polen is de vierde grootste schuldenaar van de Nederlandse staat, na het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Litouwen. Met onze kennis van de taal, de regels en een sterk netwerk van professionele partners, zijn wij de experts in incasso in Polen.

conservatoir beslag

In gevallen waarin de schuldenaar waardevolle activa heeft die vóór de uitspraak kunnen worden verkocht, wordt beslaglegging vóór het vonnis aanbevolen. Dit zorgt ervoor dat alle goederen van de schuldenaar in beslag kunnen worden genomen om de uitstaande schulden te dekken, wat de schuldeiser gemoedsrust geeft.

forensische accountancy

Soms komen wij situaties tegen waarin het erop lijkt dat een schuldenaar (met name naamloze vennootschappen) geen middelen heeft om zijn schuld af te lossen. Door een grondig en nauwgezet bedrijfsboekhoudkundig onderzoek kunnen wij echter verborgen activa blootleggen die door onze deurwaarders ter beschikking kunnen worden gesteld voor inning.

Gratis tips

Contact