No cure No pay

No cure No pay principe

Graag presenteren wij u het aanbod van ons incassobureau, dat gebaseerd is op het No cure No pay principe. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de wijze van afwikkeling van onze diensten te kiezen volgens individuele behoeften en voorkeuren.

mogelijkheid van vooruitbetaling van de kosten

Als onderdeel van onze diensten, in overeenstemming met het No cure No pay principe, bieden wij de mogelijkheid van vooruitbetaling van kosten aan onze kant. Niettemin mag niet worden vergeten dat incasso- en gerechtelijke procedures complex en ambigu zijn, en dat wij daarom in geen enkel geval succes kunnen garanderen.

Onze opties:

  1. De cliënt draagt alle kosten, inclusief ons honorarium op basis van een uurtarief. Deze optie kan het voordeligst zijn voor de cliënt, maar vergt de grootste financiële inspanning.

  2. De cliënt betaalt alleen de gerechts- en deurwaarderskosten, en ons honorarium wordt pas geïnd na het verkrijgen van een positief vonnis, gebaseerd op een percentage van het toegewezen bedrag.

  3. De cliënt betaalt alleen de gerechts- en deurwaarderskosten, en ons honorarium wordt pas geïnd nadat de schuld is geïnd, eveneens op basis van een percentage van het geïnde bedrag.

  4. De cliënt betaalt niets vooraf en wij financieren de hele zaak, inclusief de gerechts- en deurwaarderskosten. Ons honorarium wordt achteraf geïnd, eveneens op basis van een percentage van het teruggevorderde bedrag.