Sociale zekerheid

Problemen met het ontvangen van uw sociale uitkering?

Meer informatie over
Sociale zekerheid

Ken je je rechten in geval van ziekte en sociale beperkingen?

Wij zijn er om al je wettelijke rechten te illustreren en je te helpen ervoor te vechten. Aanvraag voor sociale zekerheid wordt in eerste instantie afgewezen Maar deze afwijzing zal niet beslissen of je recht hebt op een uitkering. De wet bepaalt wie wat verdient.

We vechten voor je tot je de uitkering krijgt waar je recht op hebt

Ja, je lot hangt af van de advocaat die je kiest.

Een onbetrouwbare en onwaardige advocaat kan de oorzaak zijn van grote verliezen. Ons advocatenkantoor heeft bijna alle zaken gewonnen die in eerste instantie werden afgewezen. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en we zijn ons er volledig van bewust hoe belangrijk de zaak is voor de cliënt.

Ziekte-uitkering

In geval van ziekte krijgt de persoon tijdelijk geld voor allerlei medische kosten. Wij, als gerenommeerd advocatenkantoor, begrijpen hoe belangrijk deze uitkering is voor de persoon en daarom vechten we tot de laatste snik.

Invaliditeitsuitkering

Als je langer dan twee jaar ziek bent, krijg je een invaliditeitsuitkering. Dit voordeel wordt vaak verwaarloosd omdat het van lange duur is, maar als u ons overweegt, beloven we u niet teleur te stellen en juridische zaken op de best mogelijke manier te behandelen.

Zwangerschapsuitkering

Deze uitkering wordt verstrekt aan zwangere vrouwen die verlof opnemen voor hun bevalling. Je hebt ook recht op een uitkering als je een kind adopteert of verder gaat met een pleegkind. Vertrouw op ons voor een betere toekomst voor je kind.

Als je vragen hebt over sociale zekerheid
Neem contact met ons op!