Arbeidsrecht

Dus heb je een geschil met
organisaties en ontslagprobleem

Meer informatie over
Arbeidsrecht

Heb je een geschil met je werkgever of heb je ontslagproblemen met je organisatie, dan ben je hier op de juiste plek.

We hebben een team van gespecialiseerde en ervaren mensen die je niet alleen het beste juridische advies kunnen geven, maar je ook volledig kunnen bijstaan gedurende de hele zaak. Efficiënt beheer van arbeidszaken vereist een volledig begrip van het wettelijke kader en arbeidsrechtelijke kwesties, evenals kennis van potentiële risico’s. Ons team heeft jarenlange ervaring in het managen van arbeidskwesties en het opbouwen van goede zakelijke relaties met werknemers en organisaties.

Nu hoef je je geen zorgen meer te maken, want ons team van experts bestrijkt alle domeinen van arbeidsgeschillen.

Onze belangrijkste zorg is de tevredenheid van onze klanten en de inhoud die wij leveren.

We bieden volledig advies over zaken met betrekking tot werknemersrelaties en ondersteuning op het gebied van werkgelegenheid en sociale audits. Het opstellen van arbeidscontractdocumenten met verplicht arbeidsrecht is een van de diensten die we aanbieden. We bieden volledige zekerheid met betrekking tot vertrouwelijkheid en geheimhoudingsverklaringen, zodat je ons je vertrouwen kunt schenken. We stellen onze klanten nooit teleur.

Zekerheid

Het inhuren van een advocaat voor je persoonlijke geschillen kan soms erg twijfelachtig en problematisch zijn. Men kan zich zorgen maken over herhaalde dagvaardingen en procedures. Ons bedrijf begrijpt deze problemen volledig en we verzekeren je dat we je zaak van begin tot eind zullen behandelen met het beste juridische advies en de beste juridische diensten.

Raadpleging

We hebben een keten van getalenteerde advocaten die jouw zaak behandelen, maar je hoeft je geen zorgen te maken over het werken met meerdere advocaten, want je hebt altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze arbeidsrechtadvocaat zal de zaak vervolgens bespreken met een team van gekwalificeerde advocaten. Op deze manier wordt je zaak op een zeer vakkundige manier beheerd en afgehandeld.

Kosten

De eerste kennismakingsbijeenkomst is gratis. In dit gesprek bespreken we over het algemeen de huidige situatie van de cliënt en hoe hij denkt dat we verder moeten gaan met de zaak. We volgen de suggesties van onze cliënten bij elke stap van de zaak, omdat we echt geloven dat communicatie de sleutel is tot professionaliteit. Vervolgens bespreken we onze strategie voor de zaak en de geschatte kosten voor follow-ups worden duidelijk aan je gecommuniceerd.

Als u vragen hebt over arbeidsrecht
Neem contact met ons op!