Ongeval en letsel

Heb je een verkeers- of arbeidsongeval, medische fout of hondenbeet meegemaakt? We zijn hier om te helpen.

Meer informatie over
Ongeval en letsel

We leveren graag diensten voor persoonlijk leed, zoals persoonlijk letsel of een ongeval.

Wanneer je te maken hebt met verwondingen en ongevallen, kan het proces van het inhuren van een advocaat een uitdaging zijn, vooral terwijl je je concentreert op herstel. Bij onze organisatie streven we ernaar om deze last voor onze klanten te verlichten. We nemen de verantwoordelijkheid op ons om de andere partij aansprakelijk te stellen en als er ruimte is voor onderhandeling, gaan we verder onder jouw begeleiding. Als er problemen ontstaan tijdens de onderhandelingen met de andere partij, brengen we de zaak onmiddellijk voor de rechter en stellen we onmiddellijk een plan op voor de procedure. Je kunt op ons rekenen voor toegewijde ondersteuning tijdens dit uitdagende traject.

Uw verzekeringszaken worden zeer goed afgehandeld door ons deskundige team

We zorgen ervoor dat je een maximale vergoeding krijgt voor al je verliezen

Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, wijzen we een toegewijde advocaat toe om toezicht te houden op je verzekeringsclaim. Ze werken rechtstreeks samen met de verzekeringsmaatschappij en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We helpen niet alleen bij het verkrijgen van een voorschot op je letselschade- of ongevalclaim, maar maken ook een gedetailleerde inventarisatie van de schade en een uitgebreide schadestaat. Je kunt volledig vertrouwen op ons team, dat elk facet van je zaak met nauwgezette aandacht, professionaliteit en toewijding naar jouw tevredenheid behandelt.

Zorgen voor een eerlijke vergoeding van schade

We werken dag en nacht om onze klanten de rechten te geven die ze toekomen. We vechten voor je medische kosten en alle toekomstige schade die je zou kunnen lijden. We begrijpen dat het omgaan met persoonlijke schade en het tegelijkertijd doorlopen van een juridische procedure geen gemakkelijke taak voor je zal zijn, maar onze aanpak is heel eenvoudig en vriendschappelijk.

Onze methode

Vertrouw niet op minder betrouwbare bronnen, maar op de expertise die wij bieden. Onze methode, die bewezen heeft toegankelijk en voordelig te zijn voor onze cliënten, bestaat uit drie stappen: het vaststellen van aansprakelijkheid, het beheren van de zaak en het veiligstellen van de best mogelijke vergoeding voor uw schade. Je kunt te maken krijgen met pogingen van de tegenpartij om je compensatie te onderbieden, maar met onze begeleiding en advies zorgen we ervoor dat je elke cent krijgt waar je wettelijk recht op hebt.

Kosten

We verzekeren je dat, volgens de wet, alle juridische kosten met betrekking tot persoonlijk letsel en ongevallen de verantwoordelijkheid zijn van de schuldige partij. Jij, als slachtoffer, bent niet verantwoordelijk voor deze kosten. We begrijpen dat financiële zorgen de stress in moeilijke tijden kunnen vergroten. Wees gerust, het nastreven van je rechtmatige schadevergoeding brengt geen kosten met zich mee. Ons team is toegewijd aan het vechten voor je rechten en zorgt voor de juridische vertegenwoordiging die je verdient zonder financiële lasten.

Als u vragen hebt over ongevallen en letsel
Neem contact met ons op!