EURO-INCASSO Kraanspoor 50 1033 SE Amsterdam
KvK : 85481696

Bedrijfsrecht

Helpt bij het afhandelen van zaken
zaken met het beste juridische advies

Meer informatie over
Bedrijfsrecht

Wil je een deskundige advocaat om je zakelijke contracten op te stellen en te beoordelen?

Ons getalenteerde en deskundige team coördineert uw bedrijfszaken en lost allerlei bedrijfsgerelateerde problemen op volgens uw wensen. Een goede bedrijfsjurist fungeert als brug tussen bedrijf en wetgeving en neemt alle risico’s weg. Wij dragen professionaliteit, moed en hard werk met ons mee om alles te beschermen wat je met jaren van strijd hebt opgebouwd.

Problemen met zakelijke aangelegenheden en de behandeling van documenten?

We lossen allerlei problemen op en regelen je bedrijf op een vakkundige manier

Als bedrijfsjuristen zijn wij verantwoordelijk voor het bijstaan van bedrijven in juridische zaken. Hun rol is om ervoor te zorgen dat alles wat er in het bedrijf wordt gedaan legaal en volgens de regels is. Van fusies en overnames tot oprichtingen en faillissementen, elk juridisch aspect met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten wordt behandeld.

Waarom een bedrijfsjurist

Bedrijven van alle niveaus hebben een bedrijfsjurist nodig om zakelijke zaken effectief en op een prettige manier te regelen. De juridische behoeften van elk bedrijf kunnen verschillen, maar één ding blijft hetzelfde: risico's minimaliseren en winst maximaliseren. Wij bieden de beste en meest effectieve services die u helpen te groeien en te slagen.

Behandelde kwesties

We leveren diensten op alle gebieden van zakelijke aangelegenheden. Dit kan inhouden dat je de wetten die op je bedrijf van toepassing zijn moet kennen, je bedrijf moet helpen opbouwen of herstructureren, moet helpen bij het onderhandelen en opbouwen van contractrelaties met verschillende verkopers en partners, advies moet geven over bedrijfsmanagementkwesties of gewoon algemeen advies over de wet moet geven.

Raadpleging en kosten

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de huidige situatie van onze klant. We bespreken verschillende manieren om verder te gaan met de juridische zaken die vruchtbaar en voordelig moeten zijn voor het bedrijf. We stellen één advocaat aan die voortdurend contact met je houdt. De collectieve kosten van de follow-ups worden besproken tijdens de eerste vergadering.

Als je vragen hebt over ondernemingsrecht
Neem contact met ons op!