Incasso in Polen

Bij EURO-INCASSO zijn we gespecialiseerd in incassodiensten en bieden we effectieve oplossingen waar anderen het laten afweten. Polen is de vierde grootste schuldenaar van de Nederlandse staat, na het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Litouwen. Ons team is de taal machtig, heeft een grondige kennis van de plaatselijke voorschriften en een robuust netwerk van professionele partnerschappen. Als gezagsgetrouw lid van de Europese Unie erkent Polen de Nederlandse vonnissen. Vertrouw op EURO-INCASSO als uw betrouwbare brug naar incasso in Polen.

Gerechtsdeurwaarder in Polen

In Polen is een gerechtsdeurwaarder (komornik sądowy) een unieke figuur die zowel als ambtenaar optreedt namens de staat als als ondernemer die zijn eigen zaken beheert. Deze definitie is gebaseerd op de Poolse wettelijke voorschriften, die de deurwaarder definiëren als een wettelijke handhavingsinstantie, die samenwerkt met het rechtssysteem en de taken van een ambtenaar vervult.

Opmerkelijk is dat de tarieven voor deurwaardersdiensten in Polen vaak lager zijn dan in Nederland. Bovendien hoeven cliënten uit Nederland zich met onze hulp geen zorgen te maken over culturele en taalverschillen, aangezien wij zowel in Polen als in Nederland over expertise beschikken. Wij kunnen cliënten begeleiden bij het gehele schuldinvorderingsproces in Polen en ervoor zorgen dat dit naadloos verloopt.

Jouw voordelen:

Poolse deurwaarder: